Ίος ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ίο τιμές

Ραφήνα Ίος ακτοπλοικά εισιτήρια τιμές

  • Τιμές: Το κόστος για τα ακτοπλοικά εισιτήρια Ραφήνα Ίος το 2024 ξεκινά από 76€ η οικονομική θέση μέχρι τα 98€ η VIP θέση με το ταχύπλοο. Η μεταφορά αυτοκινήτου κοστίζει 83€
  • Συχνότητα: Καθημερινά δρομολόγια χειμώνα-καλοκαίρι
  • Διάρκεια: Το ταχύπλοο από Ραφήνα για Ίο κάνει  4:20 ώρες

Πειραιάς Ίος ακτοπλοικά εισιτήρια τιμές

  • Τιμές: Το κόστος για τα ακτοπλοικά εισιτήρια Πειραιάς Ίος το 2024 ξεκινά από 48€ για θέση στο κατάστρωμα με το συμβατικό πλοίο μέχρι τα 137€ η θέσηVIP με το ταχύπλοο. Η μεταφορά αυτοκινήτου κοστίζει 80-189€ ανάλογα την εταιρία και το δρομολόγιο ! Η καμπίνα κοστίζει από 92-157€
  • Συχνότητα: Καθημερινά δρομολόγια χειμώνα-καλοκαίρι
  • Διάρκεια: Το πλοίο από Πειραιά για Ίο κάνει  από 4:00 έως 8:30 ώρες

Λαύριο Ίος ακτοπλοικά εισιτήρια τιμές

  • Τιμές: Το κόστος για τα ακτοπλοικά εισιτήρια Λαύριο Ίος το 2024 κοστίζει 23,5€ Η μεταφορά αυτοκινήτου κοστίζει 67€
  • Συχνότητα: Εβδομαδιαία δρομολόγια χειμώνα-καλοκαίρι
  • Διάρκεια: Το πλοίο από Πειραιά για Ίο κάνει  11:10 ώρες

Καλωσορίσατε στο ferryfast.gr, την πιο άμεση οδό για την κράτηση των ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων προς το ζωντανό και γοητευτικό νησί της Ίου. Αυτός ο προορισμός του Αιγαίου, γνωστός για τις παραλίες του με την υπέροχη άμμο και την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, αποτελεί μια ιδανική επιλογή για εκείνους που αναζητούν ένα μοναδικό συνδυασμό χαλάρωσης και διασκέδασης.

Μέσω του ferryfast.gr, η διαδρομή προς την Ίο καθίσταται απλή και ευχάριστη. Με ευρύ φάσμα δρομολογίων και πλοίων, η επιλογή του τέλειου ταξιδιού για εσάς και την παρέα σας γίνεται παιχνιδάκι. Η Ίος είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την ηρεμία των γραφικών χωριών και την έντονη νυχτερινή ζωή, προσφέροντας εμπειρίες που ικανοποιούν κάθε γούστο.

Επισκεφτείτε το ferryfast.gr και ανακαλύψτε την Ίο, ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις, από ήρεμες παραλίες μέχρι ζωντανά μπαρ και κλαμπ. Από την κοσμοπολίτικη Χώρα με τα στενά της δρομάκια μέχρι τις ειδυλλιακές ακτές στο Μυλοπότα, το Μαγγανάρι και την παραλία του Γιαλού , η Ίος σας περιμένει να σας μαγέψει με την ξεχωριστή της ομορφιά και τον ζωηρό της ρυθμό.

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για Κλείσε εδώ online τα πιο φθηνά ακτοπλοικά εισιτήρια για Ίο και παρέλαβε τα σε 2 λεπτά στο email σου.

Βάλε το λιμάνι αναχώρησης και σαν προορισμό το λιμάνι της Ίου και δες όλα τα δρομολόγια πλοίων για Ίο. Στο ferryfast σε πάμε γρήγορα παντού.

Ακτοπλοϊκά Δρομολόγια για Ίο

Εντόπισε κάθε διπλανό νησί ή μεγάλο λιμάνι που συνδέεται ακτοπλοϊκά με το λιμάνι της Ίου και κλείσε το εισιτηριό σου από το ferryfast σε 2 λεπτά.

Δρομολόγια πλοίου για Ίο

Δες τα πλοία, την εταιρεία, τα δρομολόγια, τη διάρκεια του ταξιδιού και τις τιμές και κλείσε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από ή προς Ίο στην πιο χαμηλή τιμή.