★ Δρομολόγια Blue Star ferries Εισιτήρια ferry & Προσφορές

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Blue Star Ferries για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κρήτη. Δες τα δρομολόγια και κάνε κράτηση με όλα τα πλοία

Blue Star Δρομολόγια

Τα πλοία της Blue Star Ferries ανήκουν στον όμιλο Attica όπου μαζί με τα ferry της Hellenic Seaways και της Superfast Ferries πραγματοποιούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια στην Ελλάδα και την Ιταλία.

blue star ferries

Η Blue Star Ferries έχει 12 ανοιχτού τύπου πλοία ferry boat τα οποία πραγματοποιούν δρομολόγια από τα λιμάνια της Ραφήνας του Λαυρίου και του Πειραιά προς Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Κρήτη και νησιά βορειοανατολικού Αιγαίου.

Τα πλοία της Blue Star Ferries ταξιδεύουν 12 μήνες το χρόνο προς τα ελληνικά νησιά μεταφέροντας επιβάτες και οχήματα με το ιδιαίτερα έμπειρο και αξιόπιστο προσωπικό τους. Για αρκετά νησιά μας είναι το μοναδικό πλοίο που φτάνει στο λιμάνι τους δύσκολους μήνες του χειμώνα και ως εκ τούτου αποτελούν τα αγαπημένα πλοία των μόνιμων κατοίκων. Για το λόγο αυτό τα περισσότερα καράβια έχουν ονόματα νησιών.

Τα πλοία της εταιρείας είναι τα επιβατηγά-οχηματαγωγά Blue Star Naxos, Blue Star Chios, Blue Star Mykonos, Blue Star Paros, Blue Star Delos , Blue Star Patmos το Blue Star 1 και 2, το Blue Galaxy το πλοίο Διαγόρας και το Blue Horizon καθώς και το οχηματαγωγό Blue Carrier 1

Blue Star εισιτήρια

Μέσα από το ferryfast μπορείς να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια με τα πλοία της Blue Star Ferries εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια και να τα παραλάβεις σε ηλεκτρονική μορφή στο email σου.

Ταξίδεψε στις άνετες αριθμημένες θέσεις αεροπορικού τύπου, βρες οικονομικές θέσεις σε σαλόνι και κατάστρωμα, ή απόλαυσε την πολυτέλεια της διακεκριμένης θέσης στο σαλόνι της πλώρης. Σε όλα τα πλοία υπάρχουν δικλινες εξωτερικές και τετρακυκλίνες εσωτερικές καμπίνες καθώς και καμπίνες για επιβάτες ΑΜΕΑ και επιβάτες που ταξιδεύουν με τα κατοικίδιά τους. Φυσικά μπορείς να κλείσεις ακτοπλοϊκα εισιτήρια  και για το αυτοκίνητο, τη μηχανή, το trailer,  το τροχόσπιτό σου.

★ Τα πλοία της Blue Star Ferries

Γνώρισε το στόλο των πλοίων της Blue Star. Τα αστέρια του Αιγαίου που 12 μήνες το χρόνο ακόμα και με δύσκολες καιρικές συνθήκες συνδέουν τη νησιωτική με την ηπειρωτική Ελλάδα.

Η Blue Star Ferries διαθέτει τον πιο σύγχρονο στόλο ανοιχτών ferry boat στην Ελλάδα. Τα περισσότερα πλοία έχουν ναυπηγηθεί μετά το 2000 στα μεγαλύτερα ναυπηγεία της Ελλάδας, της Ολλανδίας, της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας και διαθέτουν όλους τους μηχανισμούς που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία των πλοίων στο θέμα ασφάλειας. Επίσης διαθέτουν σταθερωτήρες.
Τα γνωστά πτερύγια ευστάθειας, stabilizers, τα οποία έχουν στόχο να περιορίζουν στο ελάχιστο τους κλυδωνισμούς από τον κυματισμό, διατηρώντας την ισορροπία και ευστάθεια του πλοίου, κάνοντας το ταξίδι όσο το δυνατόν πιο άνετο για τους επιβάτες. Ας τα γνωρίσουμε:

Blue Star Chios

Blue star chios

Το Blue Star Chios με μήκος 141 μέτρα και πλάτος 21 μέτρα είναι επιβατηγό οχηματαγωγό πορθμείο και μπορεί να ταξιδεύει με ταχύτητα 27 κόμβους.

Ναυπηγήθηκε το 2007 στα Ναυπηγεία Ελευσίνας και μπορεί να μεταφέρει 1.782 επιβάτες και 418 οχήματα ενώ διαθέτει 72 καμπίνες.

Διαθέτει ασύρματη σύνδεση wi-fi, μπαρ στο σαλόνι και το κατάστρωμα και κυλιόμενες σκάλες. Φυσικά κλιματισμό σε όλους τους εσωτερικούς χώρους

Blue Star Paros

Blue Star Paros

Το Blue Star Paros είναι επιβατηγό οχηματαγωγό ferryboat με ανοιχτό κατάστρωμα, έχει μήκος 124 μέτρα και πλάτος 19 και έχει ικανότητα να μεταφέρει 1474 επιβάτες και 240 οχήματα ενώ διαθέτει 26 καμπίνες. Η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει είναι 24,4 κόμβοι

Διαθέτει κυλιόμενες σκάλες και στις καμπίνες μπορεί να φιλοξενήσει άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά και άτομα που ταξιδεύουν μαζί με τα κατοικίδιά τους.

Σε όλους τους χώρους του πλοίου υπάρχει κλιματισμός ενώ διαθέτει και ειδικό χώρο φύλαξης για κατοικίδια. Θα βρεις bar τόσο στο εσωτερικό σαλόνι όσο και στο κατάστρωμα.

Blue Star Naxos

blue star naxos

Επειδή μετά τη λέξη Πάρος αναφέρεται πολύ συχνά η λέξη Νάξος και η όλη περιοχή των δύο νησιών Παροναξία, δεν θα μπορούσε η Blue Star παρά μετά το Blue Star Paros να έφερνε στο Αιγαίο πέλαγος  και το δίδυμο αδελφάκι του, το Blue Star Naxos.

Πρόκειται για ίδιο πλοίο, με ίδιες παροχές και ανέσεις και φυσικά την ίδια δυνατότητα μεταφοράς επιβατών και οχημάτων.

Και τα δύο πλοία ναυπηγήθηκαν το 2002 και με βάση το λιμάνι του Πειραιά εκτελούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα

Blue Star Delos

Από τα πιο νεότευκτα πλοία καθώς ναυπηγήθηκε το 2011, το Blue Star Delos εκτελεί δρομολόγια από τον Πειραιά προς τα νησιά των Κυκλάδων. Πρόκειται για επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο με δυνατότητα μεταφοράς 2400 επιβατών και 430 οχημάτων. Έχει μήκος 145,90 μέτρα και πλάτος 23,2 ενώ η ταχύτητα του είναι 25,5 κόμβοι.
Στο πλοίο υπάρχουν τόσο αεροπορικές θέσεις όσο και καναπέδες στο σαλόνι και το εσωτερικό μπαρ, κλιματισμός, εξωτερικό μπαρ, κυλιόμενες σκάλες, ασανσέρ, ATM και καμπίνες.

Κλείσε μέσα από το ferryfast ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σαντορίνη για Πάρο και Νάξο με το Blue Star Δήλος και απόλαυσε ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι

Blue Star Myconos

blue star myconos

Το Blue Star Myconos ναυπηγήθηκε στην Ελλάδα και από το 2005 ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά. Το πλοίο έχει 141 μέτρα μήκος και 21 μέτρα πλάτος και προωθείται από τέσσερις μηχανές οι οποίες του δίνουν μέγιστη ταχύτητα κοντά στους 28 κόμβους.

Είναι αδελφό πλοίο με το Blue Star Chios με μόνη διαφορά ότι έχει διαμορφωθεί εσωτερικά ώστε να έχει λιγότερες καμπίνες και περισσότερο χώρο για επιβάτες. Μπορεί να μεταφέρει 1915 επιβάτες και 418 οχήματα. Έχει εννέα καταστρώματα και όπως όλα τα πλοία της Blue Star Ferries διαθέτει Stabilizers (σταθεροποιητές πλεύσης).
Στο πλοίο μπορείτε ενώ ταξιδεύετε με ασφάλεια να απολαύσετε το σνακ και τον καφέ σας από το εσωτερικό και εξωτερικό μπαρ.

Blue Star Patmos

Το Blue Star Patmos ναυπηγήθηκε το 2012 στα ναυπηγεία της Daewoo στην Νότια Κορέα και είναι αδερφό πλοίο με το Blue Star Delos.
Είναι το ακριβότερο Ελληνικό ferry με την αξία του να ανέρχεται με αποτίμηση του 2023 σε 63,28 εκατ. δολάρια ΗΠΑ.

Το πλοίο ταξιδεύει από το λιμάνι του Παιραιά και κάνει δρομολόγιο προς τα Δωδεκάνησα! Κλείσε μέσα από το Ferryfast.gr ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Πάτμο, Ρόδο, Κω και απόλαυσε το ταξίδι σου με το στολίδι του στόλου της Blue Star Ferries.

Blue Star 1 & Blue Star 2

Τα πλοία Blue Star 1 & Blue Star 2 ναυπηγήθηκαν το 2000 στα ναυπηγεία Van Der Giessen στην Ολλανδία. Έχουν μήκος 176,1 μέτρα και πλάτος 25,7 και το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα αφού μπορούν να ταξιδεύουν με 30 κόμβους.

Το Blue Star 1 μπορεί να μεταφέρει 1890 επιβάτες και έχει 192 καμπίνες ενώ το Blue Star 2 1854 επιβάτες σε 176 καμπίνες. Και τα δύο επιβατηγά-οχηματαγωγά έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς 780 οχημάτων

Κάνε κράτηση σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ρόδο και ταξίδεψε με το Blue Star 2

Blue Galaxy

Blue Galaxy

Το πλοίο Blue Galaxy εκτελεί κυρίως δρομολόγια προς την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Έχει μήκος 192 μέτρα και πλάτος 27, μπορεί να μεταφέρει 1790 επιβάτες και 780 οχήματα και διαθέτει 176 καμπίνες.

Η μέγιστη ταχύτητα που αναπτύσσει είναι 24 κόμβοι.

Blue Horizon

Το πλοίο Blue Horizon είναι τα παλαιότερα πλοία του στόλου με έτος ναυπήγησης το 1987. Το πλοίο είναι 187 μέτρα μήκος και 27 μέτρα πλάτος.

Έχει δυνατότητα μεταφοράς 380 αυτοκινήτων και 1488 ανθρώπων σε 164 καμπίνες, σε σαλόνι οικονομικής θέσης, σαλόνι διακεκριμένης και αεροπορικές θέσεις ενω μπορεί και αναπτύσσει ταχύτητα 23 κόμβους

Διαγόρας

Το έτος ναυπήγησης του πλοίου Διαγόρας είναι το 1990. Πρόκειται για επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο με 141 μέτρα μήκοςκαι 23 μέτρα πλάτος ,το οποίο αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 21 κόμβους. Μπορεί να μεταφέρει 1462 επιβάτες και 274 οχήματα ενώ διαθέτει 131 καμπίνες.

Όπως όλα τα πλοία της Blue Star Ferries παρέχει όλες τις ανέσεις στους επιβάτες και διαθέτει ανελκυστήρες και κυλιόμενες σκάλες, εσωτερικό και εξωτερικό μπαρ, ασύρματη σύνδεση wi-fi με επιπλέον κόστος Επίσης υπάρχει εστιατόριο A LA carte για τις ανάγκες των επιβατών.